MacAttack
MacAttack Nieuws 12 juni 2005

Tiger illegaal op PC’s?

Marketingstunt, fake, paard van troje, of gewoonweg dom? De developer versie van OS X 10.4.1 voor Intel zou al gelekt zijn op P2P. Dat deze versie op vrijwel de meeste Pentium 4’s zou lopen kan betekenen dat binnenkort heel wat Windowsgebruikers eens gratis gaan proeven van OS X. Apple weet dat OS X developer versies meestal een paar dagen na de release illegaal verspreid worden dus is de vraag : heeft Apple dit echt over het hoofd gezien of heeft Apple gewoon Windows gebruikers een gratis demo verstrekt?

De Intel versie van Tiger bevat de iLife suite en deze loopt al native onder OS X. Het is dus nog maar een kwestie van tijd voor je buurman je komt vertellen dat iPhoto wel lekker loopt op zijn Dell. In dat geval is het niet aangeraden om bij Steve Jobs via iChat je beklag te doen, ook de kliklijn van Apple bellen is overbodig. Als die versie van OS X stabiel is is de kans groot dat je buurman je beste vriend wordt.

“Redmond we have a problem” blijkt zo toch geen holle slogan te zijn.

MacDailyNews : Apple Mac OS X 10.4.1 for Intel hits piracy sites

Reageer op artikel:
Tiger illegaal op PC’s?
Sluiten