Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 13 juni 2005

Is’ie dan: De MacOSX.nl-widget

Eindelijk, daar is hij dan: de eerste release van de officiële MacOSX.nl-widget.
Natuurlijk moeten wij als Mac-site ook een eigen widget hebben. We hebben wat meerwaarde aan de widget proberen toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je de laatste nieuwsberichten, of forum-topics wilt zien. Daarnaast kun je een zoekbox aan of uit zetten. Ook kun je direct zien of je nieuwe privé-berichen hebt.

Uiteraard streven we ernaar om de widget in toekomstige versies nog verder uit te breiden. We willen in ieder geval niet alleen (bijvoorbeeld) de laatste nieuwsberichten tonen – zoals de meeste sites doen. Dashboard heeft veel meer in petto. Lees verder voor een screenshot.

Download de MacOSX.nl-widget 1.1.
Voor Panther-gebruikers (zonder Dashboard) hebben we ook een Applet beschikbaar.
De MacOSX.nl-widget is ontwikkeld door P|n.

Reageer op artikel:
Is’ie dan: De MacOSX.nl-widget
Sluiten