addyboy
addyboy Geruchten 30 juni 2005

iPhone: het bewijs

De iPhone: we hebben er nu al veel over gehoord, maar wanneer komt die nou eigenlijk? Op die vraag heb ik geen antwoord maar wat ik wel weet is dat hij er komt… en ook nog eens snel. In de laatste iTunes update (versie 4.9) zijn namelijk meerdere hints gegeven.

Normaal gesproken als je in je Podcast-instellingen kijkt zie je dit icoontje:

Echter als je je scherm op 256 kleuren instelt, krijg je een heel ander icoontje dat verdacht veel op een mobieltje lijkt:

Dit is echter niet het enige bewijs. Als je de .dmg van iTunes 4.9 hebt gedownload krijg je, als je de Customized Installation kiest, de mogelijkheid om een “iTunes driver” te installeren.

Als je dit hebt gedaan dan krijg je in je /Library/Receipts folder het volgende bestand:

Zie daar: een iTunes Phone Driver… Iemand nog wat bewijs?

Edit: Ja dus, Mac-fanaten hebben direct na het uitbrengen van de update gezocht in de localization-bestanden en kwamen op verschillende termen uit. Daartussen staat het meer betekenende bericht: iTunes will automatically fill your mobile phone with a random selection of songs from your library. You may fill your mobile phone with a different selection of songs by pressing Autofill in the mobile phone playlist.

Dit lijkt op de optie die men ook met de iPod Shuffle kan gebruiken. Misschien dat Apple het gewoon waagt op de hele mobiel industrie en een soort van iTunes voor mobiele platformen wil maken? Of komt er wel een iPhone…?

Bron: Forum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone: het bewijs
Sluiten