svreeburg
svreeburg Nieuws 3 juni 2005

‘iBag’ van O’neill

Is je batterij leeg van je iPod en ben je onderweg? Geen nood! Het surf-merk O’Neill heeft een rugtas op de markt gebracht met zonnepanelen aan boord! Deze kunnen continue stroom leveren. Bij voldoende licht kunnen de zonnecellen je iPod opladen via een usb-aansluiting. Maar je iPod is niet het enige apparaat die je van stroom kunt voorzien. Je mobiele telefoon kan ook worden opgeladen. O’Neill heeft ook een handige converter ingebouwd die kan bepalen welk apparaat de meeste stroom nodig heeft.

Het is duidelijk dat het surf-merk exclusief heeft gekozen voor de iPod. Er zit namelijk ook een bedieningspaneel in de schouderband. Verder zit er nog een nederlands tintje aan de ontwikkeling van deze ‘iBag’. Het bedrijf True Solar Autonomy zorgt ervoor dat zelfs bij normaal daglicht de accu wordt opgeladen. Deze gadget-tas moet 249 euro kosten!

Reageer op artikel:
‘iBag’ van O’neill
Sluiten