Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 mei 2005

MijnPostbank: het blijft tobben

De relatie tussen Apple en MijnPostbank.nl laat zich niet positief omschrijven. Waar bijvoorbeeld ABN Amro reeds enkele jaren een feilloos systeem om online te bankieren heeft, tobt de Postbank almaar verder met haar systeem.

Dan is het een systeem update, dan weer een browser dat roet in het eten gooit. Tot slot bleek afgelopen maand dat er ook geen enkele aanwijsbare aanleiding hoeft te zijn om online bankieren te laten slagen of mislukken. Het ene moment werk alles prima in Safari RSS, het andere moment doet hij het niet.

Een en ander wekt grote irritatie op en dat blijkt onder andere uit het grote aantal vragen dat rondom dit probleem wordt gesteld in het forum. Daarom hieronder een methode om toch gebruik te kunnen maken van MijnPostbank op je Mac zónder gebruik te hoeven maken van het vermaledijde Virtual PC.

Laat in een reactie ook niet na je onvrede te uiten. Misschien dat de Postbank zich er iets van aan wil trekken.

– Download de laatste versie van Firefox of Mozilla.
– Download de laatste versie van Java Embedding Plugin.
– Plaats de twee bestandjes van de plugin in de volgende map: Harddisk > Bibliotheek > Internet Plug-Ins
– Herstart je Mac en MijnPostbank werkt weer… voorlopig.

Reageer op artikel:
MijnPostbank: het blijft tobben
Sluiten