Stof
Stof Nieuws 8 mei 2005

Mac OS X 10.4.1 update is onderweg

Op AppleInsider is te lezen dat binnen Apple inmiddels de eerste testversies van Mac OS X 10.4.1 zijn verspreid. De update, waar al een maand aan wordt gewerkt, is bedoeld om de tot nu toe in Tiger ontdekte bugs te repareren. De verspreide testversie met codenaam ‘Atlanta’ is volgens AppleInsider build 8B5, 8B7 of 8B9 (versie 10.4.0 is build 8A428).

De update zal een grote diversiteit aan verbeteringen bevatten. AppleInsider noemt onder andere .mac synchronisatie, H.264 codec crashes, PDF printen vanuit Safari en Bluetooth. Verder worden verbeteringen doorgevoerd in applicaties als iPhoto, iCal en iSync en in diverse componenten waaronder AppKit, Carbon, CoreFoundation, CoreGraphics, Directory Services, OpenLDAP, Quartz, SecurityAgent, en WebCore.

Naar verwachting zal de 10.4.1 update in de tweede helft van mei te downloaden zijn voor gebruikers. Of in deze update ook Quartz 2D Extreme wordt geactiveerd is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac OS X 10.4.1 update is onderweg
Sluiten