Eyehome compatible met Tiger

11 reacties

Goed nieuws voor Eyehome gebruikers! Het bedrijf Elgato heeft versie 1.6 uitgebracht en is nu helemaal compatible met Tiger. En daar blijft het niet bij. Het systeem is stabieler, vergt minder van de processor en ook zijn er nieuwe menu’s toegevoegd om makkelijker te navigeren.
Toch blijft het echte wachten, vinden wij, op een mediacenter van Apple zelf. Een wat grotere Macmini met tunerkaart waar je direct van tv zou kunnen opnemen. En uiteraard een iApp om je ilife aan te spreken. Volgens de laatste berichten is Steve Jobs niet echt gecharmeerd van een mediacenter.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  empoor

  Leuk! :D

 • Profielfoto
  Elger

  hooray for macmini mediacenter thing…

 • Profielfoto
  LEXY

  Ik zou zo’n MacMiniMedia gelijk kopen. Begrijp Jobs niet in deze. Tijd voor een petitie?!

 • Profielfoto
  Kraai

  idd goed idee, zo’n MacMiniMedia! goeie naam IeXy!
  ik snap niet dat ze ‘m niet zo hebben geïntroduceerd.

 • Profielfoto
  PietjePuk

  Jobs ziet waarschijnlijk liever een Mac mini media-editie van eigen leverij;)

 • Profielfoto
  Brims

  mag het ook in een Cube?

 • Profielfoto
  zero200

  Jobs die zit te veel te ichatten of naar zn iPod te luisteren om tv te kunnen kijken dus we kunnen nog wel even wachten op zoon macmedia center van apple

 • Profielfoto
  captainfuture

  Het zal wel niet kunnen opnemen van TV (althans niet zonder externe hardware volgens mij), maar het gaat wel films, muziek en foto’s afspelen. Neem een kijkje naar CenterStage op http://centerstageproject.com/. Ontwikkeling gaat langzaam, maar de screenshots en features zien er bemoedigend uit.

 • Profielfoto
  Eehhm...

  Jobs ziet een media center niet zitten en ook een PDA niet maar dan wel weer zo’n rare iPod Photo maken, ik snap het niet helemaal.

 • Profielfoto

  Jobs niet gecharmeerd van een mediacenter? Wat is zijn redenering? Is daar iets over bekend? Hij zal vast goede redenen hebben, maar die zie ik nu even niet. Misschien heeft het te maken met zijn belangen in de entertainment wereld (Pixar) zodat hij de kant kiest van de auteursrecht-exploitanten in plaats van de creatieven en consumenten. Niet erg de stijl van Apple…

 • Profielfoto
  Pjotr

  Mediacenter? De macmini is dat al. Heeft alleen een interface nodig die met afstandsbediening bruikbaar is. Zie hiervoor inderdaad Centerstageproject.com De finderinterface met iApps zijn vooral goed voor de creative prosumer. Als mediacenter heb je eigenlijk een interface nodig voor de afstandsbedienende consumer. Net als een gameinterface prima zou kunnen en een kid’s interface. De keuze “eenvoudige finder” schiet in dat opzicht totaal te kort. Het wordt tijd dat Apple de “graphical user interface” oplapt en de klant de keuze hoe de mac te gebruiken, (nix geen “niet gecharmeerd van een mediacenter”) en zodoende ook de keus geeft, welke interface hier het beste bijpast.