MacAttack
MacAttack Nieuws 20 mei 2005

Bestaat de Xbox 360 wel?

Merkwaardige berichten overstromen ons over de echtheid van de Xbox 360. Geruchten gaan hier en daar rond dat er op de doos van de Xbox 360 de melding “PowerMac G5 Not Included” vermeld zal staan welke wel nodig is om de Xbox 360 games te spelen. De set up van een Xbox 360 zou als volgt in zijn werk gaan : Men neemt de Xbox360 en plaatst deze naast of voor het televisiescherm. Men neemt een Apple PowerMac G5, deze sluit men aan op de televisie en verstopt men achter de televisie. Het Xbox360 schijfje plaatst men in de PowerMac G5 en gamen maar.

Dit zou toch enigzins de inhoud van de handleiding van de Xbox 360 moeten zijn als men de opstelling bekijkt die Microsoft gebruikt om zijn Xbox 360 te demonstreren.

Wie zich afvraagt waarom men dan nog een Xbox 360 nodig heeft : De Xbox 360 heeft een mooi groen lichtje vooraan op de console die al je vrienden met verstomming zal slaan.

Anandtech : PowerMac G5’s at the show

Reageer op artikel:
Bestaat de Xbox 360 wel?
Sluiten