MacAttack
MacAttack Nieuws 24 april 2005

Terugsturen die Tiger

Dat Tiger voor massahysterie zorgt is duidelijk te merken op ons forum. Ambulances rijden af en aan om leden af te voeren die onwel worden in de rijen wachtenden die staan aan te schuiven om een glimp op te vangen van de nieuwe superster Tiger. Om de chaos nog te vergroten hebben PCMall/MacMall en ClubMac niet alleen de uitlevering vervroegd van Tiger. Ze sturen nu zelfs ook nog eens het bericht de wereld in om de exemplaren zo snel mogelijk terug te sturen want anders…

[textquote]”your version will be unsupported”, and “your registration will be nullified.”[/textquote]
We zijn er zeer gerust op dat iedereen die zijn Tiger te vroeg kreeg dan ook onmiddellijk zijn of haar installatie ongedaan heeft gemaakt, de DVD weer netjes heeft ingepakt en terug gestuurd naar zijn leverancier zonder er een kopie van te maken.

Eind goed al goed of toch nog niet… Apple wil weten wie de Tijger uit zijn kooi liet via P2P. Eén van de zovele bittorrent sites die Tiger liet lekken heeft al bericht ontvangen van Apple.

[textquote]”Apple also demands all information related to the identity of the persons who created such torrent files and/or who uploaded the software referenced by those torrent files, as well as the identities of all individuals who participated in the uploading and downloading of Apple’s software.”[/textquote]
Zie ik daar iemand onwel worden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Terugsturen die Tiger
Sluiten