Sachin
Sachin Reviews 3 april 2005

Review iPod Camera Connector

Op iPodlounge is een review verschenen van de Apple iPod Camera Connector. Met deze connector en een iPod photo is het mogelijk om de foto’s van je digitaal fototoestel te plaatsen op de harde schijf van je iPod. Zoals we een tijdje geleden schreven is de iPod Camera Connector verkrijgbaar voor 29 euro.

De conclusie van de auteur is dat de iPod Connector een goedkope en efficiente oplossing is. Toch zijn er nadelen hieraan verbonden. De transfer snelheid is er laag en bij het overzetten van foto’s en er wordt redelijk wat stroom verbruikt van de iPod photo. Hierdoor geraakt de batterij sneller leeg. De reviewer schrijft dat de connector wel goed geschikt is voor niet-professionele fotografen.

Reageer op artikel:
Review iPod Camera Connector
Sluiten