Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT 28 april 2005

MacOSX.nl prijsvraagje

Stilletjes, heel stilletjes hebben we op 18 april 2005 de mijlpaal van 10.000 leden bereikt. Het is leuk om te zien hoe de site groeit, mede dankzij het succes van de iPod en veel switchers. Welkom iedereen. Het ledenaantal stijgt natuurlijk altijd, maar ook in het aantal bezoekers blijft een stijgende lijn. Heel veel kB’s dus, zoals onze collega’s zeggen.

Nou hebben we de melding hiervan even uitgesteld om een extra groot feestje te bouwen. Morgen zal Tiger releasen, is het de opening van het Apple Centre in Utrecht, A-Mac en hebben we koninginne-nacht. Om 18:00 uur morgen ligt Tiger in de winkels. Daarom hebben we in samenwerking met A-Mac een prijsvraag verzonnen, van de goede antwoorden wordt één iemand uitgekozen en die krijgt morgen bij de opening van A-Mac Tiger uitgereikt. Ook krijgt de winnaar een jaarabonnement op SMS Mac met een SMS tegoed van 50 berichten. SMS Mac heeft ook een Send SMS-widget welke winnaar is van de Apple Dashboard Widget Contest.

Stuur je antwoord op de vraag, “Welk, niet te missen historisch detail bevindt zich links achterin de winkel?” naar [email protected]. Vergeet ook niet je telefoonnummer te vermelden. Wij kiezen dan een willekeurige winnaar op.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl prijsvraagje
Sluiten