Sachin
Sachin Nieuws 3 april 2005

Mac OS X 10.4 Tiger Gold Master

Volgens AppleInsider is Mac OS X 10.4 Tiger (build 8A428) verklaard tot “Gold Master”. Dit is de laatste stap in de ontwikkelingscyclus. Nu kan het besturingssysteem geperst worden op DVD en kunnen de verdere stappen ondernomen worden voor distributie.

Enkele dagen geleden hadden we al gemeld dat Mac OS X 10.4 Tiger zich in het “Final Candidate” stadium bevond. Hierbij werd het besturingssysteem naar ontwikkelaars gestuurd voor een laatste controle op fouten. Er zijn echter nog altijd enkele kleine problemen maar die zullen in de toekomst opgelost worden door middel van de gratis updates via ‘Software Update’ onder het appeltje.

Deze ontwikkeling maakt het mogelijk dat Tiger nog deze maand beschikbaar zal zijn.

Reageer op artikel:
Mac OS X 10.4 Tiger Gold Master
Sluiten