MacAttack
MacAttack Nieuws 12 april 2005

iPod One

iPod One is eigendom van de machtigste man der aarde, heeft een capaciteit van 10.000 songs en bevat 250 songs en wordt niet geladen door zijn bezitter. Het uploaden van muziek op de iPod is dus blijkbaar toch niet zo eenvoudig als we dachten. Want iPod one behoort toe tot wie anders dan George W Bush.

George kreeg de iPod One cadeau van zijn dochters, maar blijkt een vergiftigd geschenk te zijn vermits de inhoud van de iPod voor opschudding zorgt in de states. Blijkt dat George naar linkse rakkers luistert, zelfs naar artiesten die campagne voerden tegen hem. Persoonlijk vind ik het schokkender te horen dat de president van de Verenigde Staten een hulpje nodig heeft om zijn iPod te laden.

CNN : Bush bares soul with ‘iPod One’

Reageer op artikel:
iPod One
Sluiten