Sachin
Sachin Nieuws 4 april 2005

Cube 1.8GHz en PowerMac G4 2GHz

Alhoewel de PowerMac G4 Cube en de gewone PowerMac G4 al jaren niet meer te koop zijn blijven er CPU-upgrades beschikbaar. Giga Designs is de eerste die een PowerPC G4 introduceert aan een kloksnelheid van 2GHz ($499). Dit model is geschikt voor PowerMac’s net zoals de Dual Processor upgrade met twee G4’s aan 1.8GHz ($699). Alhoewel de technische specificaties van de IBM PowerPC G5’s veel indrukwekkender zijn blijken de PowerPC G4-processors van Freescale goed te kunnen volgen met gelijk geklokte G5-processors. Uiteraard is de high-end lijn van de PowerMac G5’s veel sneller.

Ook de legendarische Cube wordt niet vergeten. Er zijn zowel Single Processor upgrades beschikbaar tot 1.8GHz ($399) en Dual Processor upgrades tot 1.6GHz ($749). Ook de concurrenten Sonnet en PowerLogix bieden vergelijkbare producten.

Reageer op artikel:
Cube 1.8GHz en PowerMac G4 2GHz
Sluiten