Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 1 april 2005

Apple Lounge op de MacExpo!

MacOSX.nl heeft het voor elkaar gekregen een fysieke Apple Lounge op de MacExpo te krijgen. Kortom, lekker loungen en gezellig babbelen over de babe van de dag, mooie auto’s of koffie. Net zoals het in de Lounge van ons forum gebeurt. Natuurlijk mag het ook over de iPod, de nieuwste PowerBook of Tiger gaan. Er zijn ook mensen van het MacOSX.nl-team aanwezig die je nu eens eindelijk in het echt mag uitschelden. Deze “stand” hebben we te danken aan de iDJ iPodparty, wij hebben een leuk plekje gekregen op hun grote stand. Kom dus allemaal, want dan kunnen we daarna nog even feesten.

We zitten er op woensdagavond 20 april vanaf 19.00 (of eerder). Indien je een iDJ iPodparty ticket koopt krijg je overigens direct automatisch vanaf 19.00 gratis toegang tot de MacExpo. Be there!

Reageer op artikel:
Apple Lounge op de MacExpo!
Sluiten