ifeelfine
ifeelfine Nieuws 10 maart 2005

Upgrade instapmodellen, switchers en Mini-upgrade

Zodra Tiger is gereleased, gaat Apple alle instapmodellen voortaan met 512 MB geheugen verschepen, in plaats van de standaard 256 MB die de instapmodellen nu meekrijgen, zo meldt MacOSXrumors.com. Goed nieuws dus voor alle switchers die van plan zijn om – eventueel na de release van Tiger – hun eerste Mac aan te schaffen. En dat zijn er nogal wat. Volgens een poll op de site van PC Advisor denkt 15,7 procent van de stemmers (913 in totaal) een Mac mini aan te gaan schaffen.

Er zijn echter ook mensen die niet zo blij zijn met de uitrusting van de Macmini. Zo vinden ze bijvoorbeeld dat het kleine computertje met te weinig geheugen is uitgerust, of dat er te weinig schijfruimte in zit. Dan upgrade je hem toch gewoon? Lees dit artikel voor meer informatie over dit soort upgrades. Alvast even een tipje van de sluier: van meer dan 1Gb geheugen wordt de Mini vervelend, maar extra schijfruimte levert veel minder problemen op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Upgrade instapmodellen, switchers en Mini-upgrade
Sluiten