Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 12 maart 2005

Super imitatie iPod shuffle getoond op CeBIT

Op CeBIT, Europa’s grootste ICT-beurs, die jaarlijks gehouden wordt in Hannover is een MP3-speler getoond die op het eerste gezicht exact op de iPod shuffle lijkt. Het is eigenlijk ook een letterlijke kopie van de iPod shuffle, hij heeft echter als toevoeging een spraakrecorder en FM-functionaliteit. Het kan echter geen AAC-bestanden afspelen, maar in tegenstelling tot de iPod shuffle wel het WMA-formaat.

Het MP3-spelertje, de Super shuffle, is gemaakt door LuxPro. Een bedrijfje die het waarschijnlijk als promo-stunt heeft gedaan, want tot voor kort hadden weinig mensen nog over het bedrijf gehoord. LuxPro vertelt echter wat anders: “We had the same idea”.

Dit verhaal krijgt nog een vervolg, ik ga er namelijk vanuit dat Apple het hier niet bij laat zitten.

Foto rapportage
Draadje in ons forum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Super imitatie iPod shuffle getoond op CeBIT
Sluiten