Castor
Castor Nieuws 11 maart 2005
Leestijd: 1 minuut

Pocketlight wijst de weg naar Tiger

PocketLight biedt zoekfunctionaliteit die voorzichtig vooruitwijst naar de Spotlight technologie van Apple in Tiger, de volgende versie van OS X. Pocketlight roept via de menubalk een zoekvenster op en gaat na invoeren van een zoekwoord aan de slag. Het programma doorzoekt de Mail mailbox, iCal events en de VCards van Adresboek. De resultaten verschijnen per categorie in een lijst op je scherm.


De ontwikkelaars geven het zelf al aan, dit is een zeer beperkte toepassing. Een schamele variant op het krachtige Spotlight. Toch is Pocketlight interessant voor de gebruikers van iCal, Mail en Adresboek. Juist die beperking van het zoeken in deze bestanden maken het voor je (zakelijke) communicatie een aardige gadget. In combinatie met geavanceerde launchers als Quicksilver en Launchbar zie je bijna strepen op die panter…

Download Pocketlight (DMG)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.