Sachin
Sachin Geruchten 12 maart 2005
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe iMac en eMac binnenkort?

Volgens ThinkSecret is Apple van plan om in april een geupdate iMac en eMac te introduceren samen met Mac OS X 10.4 Tiger.

De kloksnelheid van de iMac G5 zou verhoogd worden naar 2GHz. Verder zou er een 8x DVD+/-RW SuperDrive beschikbaar komen. Over een betere grafische kaart is jammer genoeg nog geen nieuws. Apple zou tevens binnenkort nieuwe Firmware uitbrengen voor zowel de nieuwe als huidige iMac G5.

Het grootste nieuws over de eMac is dat het toestel niet verdwijnt. Een snelheidsverhoging van de G4 naar 1,33 of 1,5GHz behoort tot de mogelijkheden samen met een betere videokaart met ondersteuning voor Core Image in Tiger.

Hoewel er niet gesproken wordt over de PowerMac G5 is de kans groot dat het toestel binnenkort ook geupdate wordt. Het is tevens mogelijk dat Apple zal wachten tot de WWDC in juni.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iMac en eMac binnenkort?
Sluiten