Nieuw Happy Meal van Apple ?!

De audiovisuele creativelingen onder ons hebben er lang op moeten wachten, maar het ziet er naar uit dat er binnen een maand een compleet nieuwe Production Suite (het software pakket van Apple, bestaande uit Final Cut Pro, Motion en DVD Studio Pro) uitkomt. ThinkSecret beschikt over bronnen die aangeven dat deze nieuwe pro applicaties op de National Association of Broadcasters conference worden gelanceerd.

Vervelend is dat Apple de applicaties in ontwikkeling benoemt met een codenaam. Het is daarom niet zeker welke programma’s daadwerkelijk een nieuwe versie krijgen. Algemeen wordt echter aangenomen dat de nieuwe ‘Happy Meal’ (waarschijnlijk Production Suite) onder andere zal bestaan uit een geheel nieuwe ‘Alien’ (lees Final Cut Pro 5), ‘stagecoach’ (DVD Studio pro?) en ‘Cirrus’ (misschien Compressor). ThinkSecret heeft geen idee wat de nieuwe functies zijn van de programma’s uit dit Happy Meal. Gebruikers van Final Cut Pro hopen dat het programma in ieder geval een multicam functie zal hebben. Nu moet daar nog het programma Multicam Lite van Digital Heaven voor gekocht worden, voor het fixe bedrag van 295 dollar.

Reageer op artikel:
Nieuw Happy Meal van Apple ?!
Sluiten