Made for iPod.

Door: svreeburg - 5 reacties

De eerste ‘Made for iPod’ accessoire is een feit! De eer gaat naar Macally’s iceTune Speaker system. Apple heeft dit label in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat de consument weet wat ‘veilige’ iPod accessoires zijn. Meerdere toonaangevende leveranciers hebben aangegeven dat ze binnenkort hun producten met dit label gaan voorzien.

[textquote]”This is a very important logo for Macally to have on our packages because we at Macally work hard to meet all of Apple’s requirements and we hope to help strengthen and support the iPod brand,” Macally’s Adrian Chan told iPodlounge. “By seeing the Made for iPod logo on the package, consumers will be able to choose products that are acknowledged by Apple.”[/textquote]

Apple zou Apple niet zijn als ze hiervoor niet een Licensing fee vragen. Fabrikanten mogen na betaling het officiële logo gebruiken, maar ook geautoriseerde onderdelen en connectors. Niet iedereen staat te trappelen. DVForge heeft onlangs besloten niet in zee te gaan met Apple. CEO Jack Campbell zei tegen ipodlounge dat ze makkelijk spullen kunnen maken zonder de supervisie van de heren uit Cupertino. We zijn benieuwd.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  empoor

  Goed dat er een ‘keurmerk’ is, maar een beetje greedy om er dan weer geld voor te vragen.. :p :p ???

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Wat een onzin zeg, DVForge heeft groot gelijk, een iPod behoeft echt geen speciale aansluitingen en apparatuur. Niks anders dan welke andere muziekspeler met jackplug dan ook.

 • Profielfoto
  Erik Joling

  Binnenkort kom ik met een ‘Made for Erik Joling’ logo op de markt om ervoor te zorgen dat de consument weet wat ‘veilige’ Erik Joling accessoires zijn. Meerdere toonaangevende leveranciers hebben aangegeven dat ze binnenkort hun producten met dit label gaan voorzien.
  Erik Joling zou Erik Joling niet zijn als ik hiervoor niet een Licensing fee ga vragen. Fabrikanten mogen na betaling het officiële logo gebruiken.
  Niet iedereen staat te trappelen. Helaas…

 • Profielfoto
  A

  nou ik vindt het mooi gemaakt. en dat iPod logo vindt ik ook mooi;)

 • Profielfoto
  svreeburg

  “een iPod behoeft echt geen speciale aansluitingen en apparatuur. Niks anders dan welke andere muziekspeler met jackplug dan ook.”

  Ik denk dat Apple de aansluiting aan de onderkant van de iPod bedoelt. :)