svreeburg
svreeburg Nieuws 11 maart 2005

Made for iPod.

De eerste ‘Made for iPod’ accessoire is een feit! De eer gaat naar Macally’s iceTune Speaker system. Apple heeft dit label in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat de consument weet wat ‘veilige’ iPod accessoires zijn. Meerdere toonaangevende leveranciers hebben aangegeven dat ze binnenkort hun producten met dit label gaan voorzien.

[textquote]”This is a very important logo for Macally to have on our packages because we at Macally work hard to meet all of Apple’s requirements and we hope to help strengthen and support the iPod brand,” Macally’s Adrian Chan told iPodlounge. “By seeing the Made for iPod logo on the package, consumers will be able to choose products that are acknowledged by Apple.”[/textquote]

Apple zou Apple niet zijn als ze hiervoor niet een Licensing fee vragen. Fabrikanten mogen na betaling het officiële logo gebruiken, maar ook geautoriseerde onderdelen en connectors. Niet iedereen staat te trappelen. DVForge heeft onlangs besloten niet in zee te gaan met Apple. CEO Jack Campbell zei tegen ipodlounge dat ze makkelijk spullen kunnen maken zonder de supervisie van de heren uit Cupertino. We zijn benieuwd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Made for iPod.
Sluiten