Landscape of portrait?

Door: Sachin - 13 reacties

Macbidouille schrijft dat er op de stand van Apple op de Nexpo 2005 iets interessants te zien was. De Apple Cinema Displays konden gedraaid worden door middel van een display stand van een third party company. Op de PowerMac’s stond Mac OS X 10.4 Tiger Preview waarmee het mogelijk is om in het Cinema HD menu het beeld te draaien. Voor veel gebruikers is deze mogelijkheid erg interessant. In de toekomst zal men gemakkelijk de monitor kunnen draaien volgens het document waarmee men werkt. Tot nu toe bood enkel de ATI grafische kaarten deze mogelijkheid.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Brims

  Goochelen met je mac?! leuk hé

 • Profielfoto
  Hobbes

  Snap er niets van.

  Off-topic: heb je de foto’s van de dozen gezien op de site http://www.hardmac.com/niouzcontenu.php?date=2005-03-24 (is de link van de site

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Fabian; last van familieontwijkend gedrag met pasen ?:P

 • Profielfoto
  Sachin

  Wat is daar nu zo raar aan? Je flatsceen draaien om je blad beter te zien in landscape of portrait. Toch leuk dat Mac OS X dit zal ondersteunen?

 • Profielfoto
  GodzillaPresley

  Ik geef ze niet graag credits, maar de consumentenbond opperde deze mogelijkheid volgens mij al tijdens hun iMac G4 17″ widescreen test. Ik kan me herinneren dat ze het jammer vonden dat het scherm van de iMac niet gedraaid kon worden, zodat er bij het lezen van websites minder gescrolled zou hoeven worden. Leuk dat iets vergelijkbaars dan nu wel mogelijk gaat worden:)

 • Profielfoto
  Sachin

  @ Bob Ross
  Was het pasen? Neen grapje. Het is nu paasvakantie voor mij en dus dringend tijd om met de blok te beginnen. Na de vakantie zijn de examens heel dichtbij. Om me niet met mijn studies bezig te houden heb ik blijkbaar nogal wat artikels gepost vandaag:)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik snap er ook helemaal niets van. Ik kan mijn iMac G5 ook draaien, wanneer ik maar wil. Maar er wordt waarschijnlijk iets anders bedoeld. Ik weet alleen niet wat. Virtueel draaien op het scherm of zoiets?

 • Profielfoto
  Sachin

  @MacAanZee
  Als je de iMac G5 draait dan verspringt je beeld toch niet mee? M.a.w. je beeld is dan net zoals je beeldscherm over 90° gedraait. Vanaf Tiger zal je dit kunnen aanpassen zodat je beeld er wel juist uitziet. Is dat allemaal zo moeilijk ???

 • Profielfoto
  bommels

  Blast from the Past: had Apple ooit geen schermen op A4 portrait formaat, speciaal voor “de professionele DTP’er?” History repeats itself, and again, and again….

 • Profielfoto
  mdmx

  Ben benieuwd of dit ook gaat lukken met monitoren van andere fabrikanten,zelf heb ik een Samsung Syncmaster 710T die mechanisch draaibaar is ?

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Handig misschien voor lange playlisten in iTunes, of ingescande centerfolds;)

 • Profielfoto
  bartvdpoel

  Ze bedoelen dit

  http://www.syndicate.ch/se/30/galerie/pivot.shtml

  Dat kon je 15 jaar geleden al met een Macintosh !!!

 • Profielfoto
  Tijmac

  dat kan de apple newton ook