Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 30 maart 2005

Laat Apple Nederland steken vallen?

Als Europese Applegebruikers hebben we wel vaker het gevoel dat we een beetje achtergesteld worden bij de Amerikanen. Zo moesten wij langer wachten op de iPod mini en is er in de Amerikaanse iTunes Music Store veel meer te beleven dan in onze Nederlandse variant.

Het viel mij al langer op dat de Nederlandse iTunes Music Store in sortering en aanwas achterblijft bij de Store in de States, maar dat Apple het zo bont zou maken had ik niet verwacht. Klik op lees verder om te zien wat er aan de hand is…


New Music Tuesdays van 24 maart 2005

New Music Tuesdays van 30 maart 2005

Op precies te zijn is 5/8 van de ‘new releases’ helemaal niet nieuw. Ligt dit aan lastige Nederlandse platenmaatschappijen of stopt Apple Nederland te weinig energie in het inkopen van nieuwe muziek? Je mening kun je kwijt in de poll.

Grappig overigens dat New Music Tuesdays op woensdag verschijnt.

Reageer op artikel:
Laat Apple Nederland steken vallen?
Sluiten