Stof
Stof Nieuws 22 maart 2005

iPod camera connector verkrijgbaar

De iPod camera connector, die bij de laatste iPod photo update werd aangekondigd, is per heden verkrijgbaar in de Apple Store. De camera connector maakt het mogelijk om direct foto’s van je digitale camera in de foto-library van je iPod photo te laden. De connector kost je €29 en de Apple Store meld dat je moet rekenen op een levertijd van 8 dagen.

[textquote]The iPod Camera Connector provides a fast, easy way to transfer images from your digital camera to your iPod photo. Simply plug the iPod Camera Connector into the iPod dock connector, plug your camera’s USB cable and watch your images make their way to the iPod, ready to view in a slide show![/textquote]
Met dank aan Ljope voor het inzenden van de nieuwstip.

Update: In de reacties melden ozzie X en Ganymedus dat Apple inmiddels meer info over de camera connector online heeft gezet, waaronder de lijst van ondersteunde camera’s.

Reageer op artikel:
iPod camera connector verkrijgbaar
Sluiten