Sachin
Sachin Geruchten 31 maart 2005

iMac, eMac & iBook updates in april?

AppleInsider schrijft dat behalve de eerder vermelde geruchten van een iMac G5 en eMac G4 update er ook een speedbump komt voor de iBook.

Volgens de bronnen van AppleInsider zal de 12-inch iBook een 1,33GHz G4 processor krijgen en zullen de 14-inch modellen uitgerust worden met een 1,5GHz processor. Beide iBook’s zullen tevens een betere ATI Mobility Radeon videokaart krijgen. Alhoewel er nog geen informatie bekend is over welke ATI grafische kaart Apple zal gebruiken behoren de Mobility Radeon 9600 of een mobiele versie van de Radeon 9550 tot de mogelijkheden. Het is niet duidelijk of Apple ook de nieuwe TrackPad oplossing van in de PowerBook’s zal toepassen in hun iBook-lijn.

Er zijn ook geruchten dat er een model van de iMac G5 met 22-23″ High Definition(1920×1200) scherm op komst is. Dergelijke toestel zou rond de $2500 kosten.

Alle Mac’s zullen waarschijnlijk standaard uitgerust worden met 512MB geheugen.

Reageer op artikel:
iMac, eMac & iBook updates in april?
Sluiten