Stof
Stof Nieuws 28 maart 2005

Heeft Adobe de release van Photoshop CS2 verklapt?

Het lijkt erop dat Adobe per ongeluk het persbericht van de release van Photoshop CS2 te vroeg online heeft gezet. Op de site van Adobe stond korte tijd het persbericht, gedateerd op 4 april, waarin de release en belangrijkste nieuwe features worden aangekondigd.

[textquote]Adobe Pushes the Boundaries of Digital Photography and Imaging with Debut of Photoshop CS2
New Vanishing Point Feature, Dramatic Camera Raw Workflow Enhancements, Customizable Menus and Smart Objects Headline Milestone Photoshop Upgrade[/textquote]
[textquote]Photoshop CS2 integrates a new set of intuitive tools, including an enhanced Spot Healing Brush, for handling common photographic problems such as blemishes, red-eye, noise, blurring and lens distortion. Smart Objects allow users to scale and transform images and vector illustrations without losing image quality — as well as create linked duplicates of embedded graphics — so that a single edit updates across multiple iterations.

Responding to requests from film, broadcast and video professionals, Photoshop CS2 now allows non-destructive editing and the creation and editing of 32-Bit High Dynamic Range (HDR) images, ideal for 3D rendering and advanced compositing. FireWire Previews can also be viewed on a television monitor through a new direct export feature.[/textquote]
Volgens het persbericht is voor Photoshop CS2 minimaal Mac OS X 10.2.8 vereist en zal het vanaf mei inde VS verkrijgbaar zijn voor US$599 bij een volledige versie en voor US$149 bij een upgrade. Vanaf begin juni volgt daarna Europa. We zijn benieuwd of Adobe dit nieuws inderdaad op 4 april zal bevestigen.

Het persbericht is inmiddels door Adobe van de site verwijderd, maar de tekst is nog wel te vinden in de Google cache.

Update: Inmiddels is het bericht ook uit de Google cache verdwenen.

Reageer op artikel:
Heeft Adobe de release van Photoshop CS2 verklapt?
Sluiten