svreeburg
svreeburg Nieuws 14 maart 2005
Leestijd: 0 minuten

Apple weet Super Shuffle niet te weren

Het is Apple en z’n advocaten niet gelukt om de Super Shuffle van de Luxpro stand af te krijgen. In eerste instantie was het vrijdag wel gelukt om het Taiwanese bedrijf zo ver te krijgen, maar zaterdagochtend pronkte de Super Shuffle alweer op de CeBIT.

Het publiek was destemeer geïnteresseerd in het apparaatje. “Het heeft immers meer functies dan het origineel” aldus één van de bezoekers. Ondertussen beraamt Apple zich op gerechtelijke stappen. Lees hier het artikel wat Adriaan Mol over de copy cats schreef.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple weet Super Shuffle niet te weren
Sluiten