sctemme
sctemme Nieuws 4 februari 2005
Leestijd: 1 minuut

Wired: iPod Populair Onder Microsoft Werknemers

Volgens een artikel op de website van het Amerkaanse blad Wired is de Apple iPod momenteel de populairste muziekspeler op de Microsoft campus. Dat is op zich niet anders dan elders in de VS, maar het lijkt alsof hier toch meer aan de hand is: Microsoft is de maker van Windows Media Audio, het bestandsformaat dat door de meeste concurrerende online muziekwinkels en spelers gebruikt wordt.

Het blijkt dat Microsoft employees niet geïnteresseerd zijn in in wat hun eigen bedrijf te bieden heeft. “Als je wil dat ik stop mijn iPod te gebruiken,” zegt een Microsoft manager, “geef me dan iets dat werkt en net zo makkelijk te gebruiken is.”

Wired artikel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wired: iPod Populair Onder Microsoft Werknemers
Sluiten