Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 februari 2005
Leestijd: 1 minuut

Panic brengt Transmit 3 uit

Software bedrijf Panic heeft vandaag Transmit 3 uitgebracht. Transmit 3 heeft enkele nieuwe functies die het onderhouden van sites en het FTP’en in het algemeen bijzonder veraangenamen.

Nieuw is allereerst ‘Column View’. Net als in Mac OS X is het mogelijk om eenvoudiger te browsen door mappen waarbij je overzicht houdt op de structuur. Ten tweede is het nu ook mogelijk om te zoeken binnen een map dankzij een zoekveld in de knoppenbalk. Ten derde kun je nu verschillende mappen en/of sites in tabs zetten. Dit zijn slechts enkele van de vele nieuwe features.

Transmit 3 kost $29,95 (17,95 voor Transmit 2 bezitters) en is gratis te proberen. Transmit 3 is een flinke aanrader. Panic is naast Transmit ook de ontwikkelaar van Unison, een al even fraaie news reader.

Update:
Inmiddels is Transmit 3.0.1 al uit. Hier vind je een overzicht van de verbeteringen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.