Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 22 februari 2005

Maak zelf een iPod shuffle sokje

Vandaag kregen we een leuke mail binnen. De creatieve vrouw van Antoon (een frequente MacOSX.nl bezoeker) heeft een iPod gekregen. Ze wilde het kleintje, de iPod shuffle… Maar om nou te zorgen dat ook die er warm bij zit dezer dagen heeft ze een iPod sock ‘verbouwd’ en nu heeft ook de ‘baby’ het warm.

[textquote]Draai de sok binnenste buiten. Leg de shuffle erop en bepaal de maat. Knip het overschot af (dat stuk waar niet het labeltje aanhangt natuurlijk) met nog een klein naairandje eraan. Zig-zag de randjes. Stik
het sokje weer in elkaar en zorg dat er een gaatje overblijft voor de koptelefoontjes.

That’s it… ‘klaar is de baby-sock'[/textquote]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak zelf een iPod shuffle sokje
Sluiten