Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 19 februari 2005

iPod mini met kleurenscherm aanstaande?

Ondanks een dreigende rechtszaak tegen Nick dePlume blijft deze jongeman nieuws de wereld insturen over alles wat Apple aangaat. Met name dat wat zich in de toekomst gaat afspelen, want ThinkSecret heeft een goede reputatie opgebouwd in het aankondigen van toekomstige Apple producten.

Zo meldt ThinkSecret vandaag dat Apple zeer binnenkort een nieuwe iPod mini zal uitbrengen. Op zich geen nieuws, de iPod mini is ruim een jaar oud en toe aan een kleine make-over.

Opvallend is echter dat de nieuwe iPod mini niet alleen grotere harde schijf zal bevatten (5 of 6 Gb), maar ook uitgerust zal worden met een kleurenscherm (176×132 pixels). Een kleurenscherm is tegenwoordig geen overbodige luxe meer, al was het maar omdat de concurrenten er inmiddels ook bijna allemaal over beschikken.

De verwachting is dat deze nieuwe iPod mini komende week al wordt geintroduceerd. Anders wel de week erna, aldus ThinkSecret.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPod mini met kleurenscherm aanstaande?
Sluiten