Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 23 februari 2005
Leestijd: 2 minuten

iDJ iPodparty in Amsterdam RAI

Na het succes van het eerste iPodfeest in het GEM museum in Den Haag wat volledig was uitverkocht, komt de iPodparty nu ook eindelijk in Amsterdam.

Op woensdagavond 20 april a.s. zal de eerste iDJ party van Amsterdam plaatsvinden. Tijdens de 15e jubileum-editie van TINE (The ICT & Networking Event) in de Amsterdam RAI, zal voor het eerst ook de MacExpo worden toegevoegd. Ruim duizend iPod- en muziekliefhebbers zullen zich verzamelen voor een spetterende party met een prostage voor de contest en een free-stage staat voor bezoekers die wel in het bezit zijn van een MP3-speler, maar zich niet hebben ingeschreven. De iPodparty start om 21.00 uur direct na de avond-openstelling en duurt tot 01.00 uur.

DANCE & DEMOCRACY
De iPod party is een oude bekende in een nieuw jasje. Weer lekker ouderwets plaatjes draaien vanaf de meest sexy mp3-speler die er te krijgen is en gepresenteerd door de meest sexy vrouw van Nederland, BNN presentatrice Bridget Maasland. Het publiek is net zo divers als de muziek, van funky soul en pop tot aan dance en hiphop. Stemmen op de beste iDJ gaat via sms en de twee beste zullen samen strijden om de hoofdprijs.

LOS iPOD
Welkom in de wereld van ‘Los iPod’. Tussen de stages zal de iPodlounge worden ingericht waar je kan Podpluggen (inpluggen bij een ander). Speciaal voor dit evenement is een Smart Crossblade ingericht, waarmee je een serieuze iPodparty kan houden en de nieuwste uitvoering van de Forfour zal in een wel heel bijzondere uitvoering zijn primeur beleven en in deze uitvoering zelfs een wereldprimeur zal zijn.

PODCASTING
Op de beurs en de party is een speciale BNN podcaststudio die uitzendingen maakt vanaf de locatie en interviews doet met bezoekers. De opnames worden uitgezonden via internet en zijn te beluisteren via iTunes op je iPod.

BRING YOUR EARS
Alle mp3-speler zijn welkom, maar alleen bezoekers die de beroemde witte oordopjes bij zich hebben krijgen bij binnenkomst een gratis Red Bull! De toegangsprijs voor dit unieke feest is € 12,50 in de voorverkoop en aan de deur € 17,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de RAI, het Amsterdams Uitburo en het Apple centre en via de website www.idjparty.com. De inschrijving als iDJ kost € 25,– en kan via mail: [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iDJ iPodparty in Amsterdam RAI
Sluiten