iDJ iPodparty in Amsterdam RAI

11 reacties

Na het succes van het eerste iPodfeest in het GEM museum in Den Haag wat volledig was uitverkocht, komt de iPodparty nu ook eindelijk in Amsterdam.

Op woensdagavond 20 april a.s. zal de eerste iDJ party van Amsterdam plaatsvinden. Tijdens de 15e jubileum-editie van TINE (The ICT & Networking Event) in de Amsterdam RAI, zal voor het eerst ook de MacExpo worden toegevoegd. Ruim duizend iPod- en muziekliefhebbers zullen zich verzamelen voor een spetterende party met een prostage voor de contest en een free-stage staat voor bezoekers die wel in het bezit zijn van een MP3-speler, maar zich niet hebben ingeschreven. De iPodparty start om 21.00 uur direct na de avond-openstelling en duurt tot 01.00 uur.

DANCE & DEMOCRACY
De iPod party is een oude bekende in een nieuw jasje. Weer lekker ouderwets plaatjes draaien vanaf de meest sexy mp3-speler die er te krijgen is en gepresenteerd door de meest sexy vrouw van Nederland, BNN presentatrice Bridget Maasland. Het publiek is net zo divers als de muziek, van funky soul en pop tot aan dance en hiphop. Stemmen op de beste iDJ gaat via sms en de twee beste zullen samen strijden om de hoofdprijs.

LOS iPOD
Welkom in de wereld van ‘Los iPod’. Tussen de stages zal de iPodlounge worden ingericht waar je kan Podpluggen (inpluggen bij een ander). Speciaal voor dit evenement is een Smart Crossblade ingericht, waarmee je een serieuze iPodparty kan houden en de nieuwste uitvoering van de Forfour zal in een wel heel bijzondere uitvoering zijn primeur beleven en in deze uitvoering zelfs een wereldprimeur zal zijn.

PODCASTING
Op de beurs en de party is een speciale BNN podcaststudio die uitzendingen maakt vanaf de locatie en interviews doet met bezoekers. De opnames worden uitgezonden via internet en zijn te beluisteren via iTunes op je iPod.

BRING YOUR EARS
Alle mp3-speler zijn welkom, maar alleen bezoekers die de beroemde witte oordopjes bij zich hebben krijgen bij binnenkomst een gratis Red Bull! De toegangsprijs voor dit unieke feest is € 12,50 in de voorverkoop en aan de deur € 17,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de RAI, het Amsterdams Uitburo en het Apple centre en via de website www.idjparty.com. De inschrijving als iDJ kost € 25,– en kan via mail: [email protected].

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Dries

  hmmm… de ipodparty link werkt niet…..

 • Profielfoto
  DutchMac
 • Profielfoto
  patricko

  Nou vind ik het idee van een iPod party al zielig maar goed als mensen daar heen willen gaan moeten ze dat zelf weten maar om als dj nou 25 pleuro te moeten betalen om helemaal hyper op de red bull die je gratis bij de ingang hebt gekregen te mogen draaien slaat natuurlijk nergens op maar waar hebben we het eigenlijk over hoewel ik mezelf natuurlijk wel ff bij bridget in zou willen pluggen maar om daarvoor nou helemaal naar amsterdam te gaan terwijl we allebei in den haag wonen is ook een beetje water naar de zee dragen zoals dat weleens gezegd wordt en uiteraard ook stemmen via sms want het concept moet natuurlijk wel tot de bodem toe uitgemolken worden ik kan jullie een advies geven koop lekker twee draaitafels als je zonodig dj wilt zijn maar waar hebben we het eigenlijk over.

 • Profielfoto
  MacFG

  Hou je waffel dan ook als je niet weet waar we het over hebben… :p

 • Profielfoto
  iDJ

  Gelukkig zijn er voor de mensen die dit géén leuk idee vinden nog 1000 en één andere feesten waar ze naar toe kunnen gaan…

  Voor het selecte groepje mensen die eens wat anders wil, is er sinds kort gelukkig ook een alternatief.

  Do you wanna dance… or play the DJ!

 • Profielfoto
  A

  grappig wel leuk hoor !

 • Profielfoto
  Thijlus

  kan iemand mij uitleggen hoe dit inpluggen werkt?

 • Profielfoto
  patricko

  tegen iDJ zou ik willen zeggen ik ben al jaren dj en ben gewend dat ik betaald wordt om te komen draaien in plaats van andersom wij maken weleens de grap over sommige andere dj’s die we slecht vinden dat die eigenlijk zouden moeten betalen om te mogen draaien dus ik denk dat die party van je voor hun een uitkomst is anders komen ze niet aan de bak maar sowieso kan je niet echt pitchen en mixen met die ipod dus het wordt een beetje zoals ze vroeger op schoolfeesten draaiden ben ik bang maar als je dat leuk vind dan moet je er zeker heen gaan sowieso is het geluid van mp3’s natuurlijk niet zo goed als vinyl maar aan de andere kant kan beter je ipod worden gestolen dan je platenkoffers zoals Derrick May van het weekend overkwam in Den Haag maar waar hebben we het eigenlijk over

 • Profielfoto
  iDJ

  You still don’t get the point: Democracy!
  Dan is al het andere overbodig…

 • Profielfoto
  patricko

  Democratie wordt er gezegd maar democratie daar krijg je dus van dat Schnappie de stinkkrokodil op 1 staat omdat 80% van de mensen gewoon een wansmaak heeft dus als je iedereen maar laat draaien is de kans op middelmatige ellende groot maar goed de taak van een dj is om ook dingen te laten horen die op het eerste gehoor misschien niet meevallen maar die toch een nieuwe impuls geven je hebt natuurlijk dj’s als djtriesto die het volk geven wat ze willen maar daar ontstaat wel een enorme vervlakking door met z’n trens shit die die overigens niet zelf maakt maar door anderen laat doen maar waar hebben we het over democratie dus maar betekent dat dan ook dat de eerste die waagt om Schnappie te draaien dan democratisch gevierendeeld wordt? ik wou trouwens even zeggen dat ik zelf een iPod heb maar ik doe er niet zo hoogdravend over het is gewoon een walkman met harddisk en geen penisvergroter zoals sommige het doen voorkomen maar waar hebben we het eigenlijk over

 • Profielfoto
  iDJ

  …uit je berichten kan ik opmaken dat optimisme bovenaan jouw lijst ;D
  maar laten we het daar liever niet over hebben…