Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 28 februari 2005

Aangifteprogramma 2004 voor Mac OS X te downloaden

Het programma van de Belastingdienst om elektronisch aangiften te doen is vanaf nu voor Mac OS X te downloaden. Voor het gebruik is minimaal Mac OS X versie 10.3 vereist en een minimale beschikbare schijfruimte van 10 MB nodig.

De installatie van het programma ziet er verschrikkelijk uit. Ze hadden beter geen installatie-programma kunnen gebruiken omdat het niet nodig is geweest. Het gaat om een enkel bestand. Het icoontje in de Dock ziet er slecht uit, het heeft wat weg van een Mac OS 9 icoon vergroot naar een OS X icoon. Maar goed, onbelangrijk verder, als we maar goed onze aangiften kunnen doen.

Voor de rest heb ik het niet grondig getest. Volgens de Belastingdienst gaat het hier om een pilot, meteen om te kijken of de Mac-versie genoeg potentie heeft.

Downloaden & bestellen
Met dank aan Hankie voor de snelle melding!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aangifteprogramma 2004 voor Mac OS X te downloaden
Sluiten