Transmit 3 preview op Macworld San Francisco

2 reacties

Softwaremakers Panic hebben voor de komende Macworld Expo in San Francisco een preview aangekondigd van de derde versie van Transmit, hun geliefde FTP client . Cabel Sasser, mede-oprichter van Panic, belooft ‘many major new features’ maar wil voorlopig nog geen details geven.

Overigens gaat het hier echt om een preview, de release staat gepland voor het eerste kwartaal van dit jaar. Iedereen die na 10 januari Transmit 2 aanschaft, krijgt een gratis upgrade naar versie 3. Persoonlijk verwacht ik veel van deze versie, zeker nu de open source concurrent Cyberduck uitgroeit tot een volwassen FTP client met veel overlappende functies. Panic heeft een loyale groep gebruikers, maar aangezien er betaald moet gaan worden voor deze upgrade zullen ook zij verwachten dat Transmit voorop blijft lopen.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  boekeloo

  Shit: net (dec 2004) aangeschaft!

 • Profielfoto
  rbroen

  Jemig-de-Pemig! Bedankt voor de tips! Via Cyberduck kwam ik ook terecht bij SubEthaEdit en juist die combinatie (Cyberduck en SubEthaEdit) is perfect voor mij!
  Bedankt, mijn jaar begint perfect!