Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 26 januari 2005

Sneak-preview MSN Messenger 5.0

De Macintosh Business Unit van Microsoft heeft aangekondigd bezig te zijn met MSN Messenger 5.0 voor de Mac. Er is grote vraag naar meer features in de MSN Messenger voor de Mac, daardoor heeft Microsoft zelfs nieuwe werknemers aangenomen om dit te kunnen realiseren. Tot nu toe waren er alternatieve programma’s zoals Adium en Proteus welke iets meer features bieden dat de huidige MSN Messenger van Microsoft. Er was echter nog geen MSN voor de Mac beschikbaar welke ook met webcam- en audio-chat werkte. De Macintosh Business Unit heeft aangekondigd hier mee bezig te zijn.

Inmiddels zijn er ook 3 online petities gestart om Microsoft te overtuigen van de vraag naar meer features in MSN voor de Mac. Een samenvatting en een sneak-preview van MSN Messenger 5.0 vind je op deze pagina. De petitie ondertekenen kan ook geen kwaad.

Reageer op artikel:
Sneak-preview MSN Messenger 5.0
Sluiten