DeX
DeX Geruchten 10 januari 2005

QuickTime-stream keynote MWSF 9 uur later beschikbaar

Terwijl de hele Macscene in spanning zit af te wachten of er wél of géén live-stream beschikbaar zal zijn van de MWSF morgenavond om 18.00 uur, bericht SpyMac vandaag dat Apple bekend heeft gemaakt dat er een QuickTime-stream beschikbaar zal zijn van de keynote morgenavond, zij het 9 uur later dan de start van de keynote (3 uur ’s nachts Nederlandse tijd):

[textquote]Apple on Monday announced that the Macworld Conference & Expo keynote address will be available for viewing via webcast at approximately 6:00 P.M. PST from Apple’s web site. Apple CEO Steve Jobs will deliver the keynote address from the Moscone Center in San Francisco at 9:00 A.M. on Tuesday, January 11. The webcast can be viewed using Apple’s QuickTime 6.[/textquote]
Zoals eerder aangegeven zal MacOSX.nl vanaf 17.55 uur morgenavond toch een zo live mogelijk verslag proberen te geven.

Met dank aan ijope voor de nieuwstip.

Reageer op artikel:
QuickTime-stream keynote MWSF 9 uur later beschikbaar
Sluiten