PowerBook G5 en iBook G5 leverbaar in Q2 dit jaar?

Via bronnen van DigiTimes zijn (volgens DigiTimes) de onderstaande gegevens uitgelekt. Het blijkt om een overzicht te gaan welke Apple winkels krijgen voor de levertijden en wanneer producten beginnen met de verzendingen. Opvallend is dat het hier gaat om de nieuwe producten van Apple, hier staan echter ook de PowerBook G5 en de iBook G5 in. Beide zullen volgens deze tabel in het tweede kwartaal dit jaar beginnen met de levering. Uit de gegevens blijkt dat er ook nog een iBook G4 blijft bestaan. De high-end iBook zal dus een G5 bevatten. Naar schatting zal de iBook tussen de 1,3 en de 1,5 miljoen producties per jaar krijgen. De PowerBook G5 zal naar schatting tussen de 30.000 en de 50.000 producties per maand krijgen.

Reageer op artikel:
PowerBook G5 en iBook G5 leverbaar in Q2 dit jaar?
Sluiten