Sad
Sad Nieuws 19 januari 2005

Pepsi en Apple lanceren tweede campagne

Bijna een jaar geleden heeft Apple USA samen met Pepsi cola een grootscheepse reclame campagne gevoerd. Onder elke Pepsi dop zat een kans van 1 op 3 om een gratis liedje te winnen in de iTunes music store.

Helaas was deze actie, waarbij 100 miljoen liedjes weg te geven waren, geen succes, ondanks tips en truuks hoe je van te voren al aan een fles kon zien of er een winnende dop op zat.

Dit jaar probeert men het nog een keer. De actie is al aangekondigd op Pepsi promotions en op Apple.com. Ditmaal gaan er 200 miljoen winnende doppen de deur uit, en élk uur wint er iemand een iPod mini.

Zouden de winnende doppen ook deze keer weer op eBay te koop zijn?

Reageer op artikel:
Pepsi en Apple lanceren tweede campagne
Sluiten