Stof
Stof Geruchten 2 januari 2005

Nog meer geruchten voor MWSF: iWork suite

Als we Think Secret moeten geloven, dat gaat MacWorld San Francisco ons over iets meer dan een week heel veel spectakel brengen. Want na hun voorspelling dat Apple een ‘headless iMac’ zal introduceren, verwachten ze nu ook nog een nieuwe applicatie-suite genaamd ‘iWork’.

iWork moet de zakelijke tegenhanger worden van iLife en zal in ieder geval Keynote 2.0 bevatten en een tekstverwerker genaamd ‘Pages’. Geruchten over een iWork(s) suite zijn al langer bekend. Daarbij werd aangegeven dat de tekstverwerker ‘Document’ zou worden genoemd, maar naar verluid heeft Apple dat gewijzigd in Pages om verwarring te voorkomen. Persoonlijk vind ik Pages in ieder geval een betere naam. Over meelevering van een Spreadsheet en/of database applicatie is nog niets bekend.

Volgens Think Secret zullen de systeemeisen van iWork redelijk bescheiden zijn.

[textquote]iWork ’05 will require a 500MHz system and Mac OS X 10.3.6 , sources say. Additionally, the software will require a serial number. It’s unclear whether the new iLife ’05 will also require a serial number–previous versions have not. Also unknown is where iWork ’05 pricing will fall. With Keynote currently selling for $99 and AppleWorks 6 costing $79, it seems unlikely that Apple will price iWork ’05 at the same $49 price point as iLife. [/textquote]
Al met al doet dit gerucht ons nog meer uitkijken naar MacWorld San Francisco. Als we nu maar niet teleurgesteld worden, het zijn immers (nog) maar geruchten…

Reageer op artikel:
Nog meer geruchten voor MWSF: iWork suite
Sluiten