Sachin
Sachin Geruchten 21 januari 2005

Nieuwe PowerBook en eMac binnenkort?

Volgens Fnac worden er geen nieuwe PowerBooks en eMacs geleverd. De Franse elektronica gigant verkoopt hun huidige stock en we mogen binnenkort waarschijnlijk nieuwe toestellen verwachten. Op de website van MacBidouille staat er dat dit bevestigd is door een onafhankelijke Europese bron. Binnenkort komen er waarschijnlijk meldingen van andere winkels die geen nieuwe toestellen binnenkrijgen van Apple.

Dit nieuws komt niet als een verrassing. Volgens de MacRumors Buyer’s Guide is het al 277 dagen gelden sinds de vorige update van de PowerBooks. Het gemiddelde bedraagt 171 dagen. Ook de huidige eMac gaat al 283 dagen mee. Gemiddeld werd dit toestel om de 179 dagen voorzien van een update. Bijgevolg is het dringend tijd voor nieuwe toestellen.

Welk cijfer komt er na de “G” van de nieuwe PowerBooks is nog steeds onbekend. Zal Apple nog een nieuwe eMac introduceren of focust het bedrijf volledig op de Mac mini? In de loop van februari komen we het ongetwijfeld te weten.

Reageer op artikel:
Nieuwe PowerBook en eMac binnenkort?
Sluiten