Sad
Sad OMT Specials 13 januari 2005

MacOSX.nl verwelkomt ‘switchers’

Sinds de Mac mini door Apple is gepresenteerd zijn er op het forum van MacOSX.nl al meteen diverse reacties verschenen van geïnteresseerde Windows gebruikers.

Iemand die overstapt van PC (Windows) naar Mac wordt een Switcher genoemd, zoals bij velen bekend is.

De Switchers, of diegenen die overwegen om te switchen, hebben een hoop extra vragen. “Kan ik netwerken en bestanden uitwisselen met mijn oude PC?”, “Kan ik MSN blijven gebruiken?”, “Zijn MS Office bestanden uitwisselbaar?” etc.

MacOSX.nl komt deze groep mensen nu tegemoet door een speciaal forum te openen voor reeds geswitchte mensen die nog vragen hebben, of mensen die nog nét niet over de streep zijn en het zekere voor het onzekere willen nemen en eerst nog wat willen discussieren of vragen stellen.

Het nieuwe Switchers forum van MacOSX.nl is hier te vinden.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl verwelkomt ‘switchers’
Sluiten