Sad
Sad Nieuws 7 januari 2005

Geen live uitzending Jobs’ keynote speech

Steve Jobs zal dit jaar waarschijnlijk niet live te zien zijn via internet en satelliet tijdens zijn roemruchte “Keynote Speech” op de MacWorld-beurs in San Francisco. Ook zal de keynote niet te zien zijn in de Apple retail stores in de Verenigde Staten. De reden hiervoor is onbekend.

Pas enkele uren ná de toespraak, waarin Jobs naar verwachting spectaculaire nieuwe Apple produkten gaat aankondigen, zal er een filmpje verschijnen op de website van Apple.

AppleInsider bericht ons dat ze enkele Apple Stores hebben gebeld en dat deze bevestigen dat er inderdaad waarschijnlijk geen live uitzending in de vorm van een QuickTime-stream of satelliet-uitzending beschikbaar zal zijn.

Uiteraard zal MacOSX.nl een zo live mogelijk verslag doen op de website.

Reageer op artikel:
Geen live uitzending Jobs’ keynote speech
Sluiten