Vrijdag 3 december muziekmiddag bij Apple Centre CS

Door: Sad - 6 reacties

Apple Centre CS in Amsterdam organiseert morgen een uitgebreide muziekmiddag met gratis seminars over verschillende muziekprodukten voor de Mac.

Er zijn vertegenwoordigers aanwezig met uitleg over M-Audio, BIAS, GarageBand, en de Logic 7 pakketten. (Het M-audio seminar is Engelstalig.)

Dus alle forumbezoekers die vragen hadden over audio interfaces, sample editing, GarageBand en/of Logic 7 kunnen morgenmiddag hun ei kwijt!

Meer info: Apple Centre CS seminars

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  franswilco

  Waarom staat ProTools hier in godsnaam niet tussen?

 • Profielfoto
  Amsterdam

  Omdat Pro Tools (Digidesign) *DE* grote concurrent van Apple is?

 • Profielfoto
  sctemme

  Ja, maar ProTools is nog steeds heel belangrijk in the pro muziekmarkt, en Apple heeft baat bij het bestaan van beide pakketten. Dus… waarom? Wilden ze niet?

 • Profielfoto
  Emarc

  wat ik niet begrijp is dat zulke seminars altijd op het laatste moment aangekondigd worden. Ik had er wel naar toe gewild, maar 1 dag van te voren vrij vragen gaat zelfs hier op de zaak niet.:(

 • Profielfoto
  mailmen

  @ sctemme;
  het is omgekeerd. Elke fatsoenlijke protools gebruiker koopt vroeg of laat toch wel een mac, daar hoeven ze geen reclame voor te maken. Ze hopen natuurlijk wel dat al die gebruikers naar logic overstappen. En die kans is nog aanwezig ook! (maar daar zijn al topics genoeg over)

  Ik zou het wel prettig vinden als ze uitleggen waarom ze zo’n beroerde update naar 7 verkopen…

 • Profielfoto
  H.J. Horrocks

  Bij Apple Centre Centraal Station worden ook seminars georganiseerd over Protools LE en de Mac. Uiteraard kan je daar ook gratis aan deelnemen. Op maandag 20 december is de eerstvolgende bijeenkomst. Een volledig programma wat betreft de seminars is te downloaden op:

  http://www.macsupport.nl/nieuws/seminars.php