Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 23 december 2004

Slipstream benut krachten Airport Express

Rogue Amoeba zal begin 2005 het programa ‘Slipstream’ introduceren. Met Slipstream is het mogelijk om vanuit ieder programma geluid te versturen naar een Aiport Express. Op dit moment is het alleen mogelijk om met het in iTunes ingebouwde Airtunes je muziek via een Airport Express naar een stereo set te sturen. Slipstream zal $25 gaan kosten.

Slipstream levert een keur aan interessante mogelijkheden op; denk aan het bekijken van films en internet streams of het spelen van spelletjes. Het levert echter ook een paar vragen op. Zal het geluid synchroon lopen met je Mac (bij films niet onbelangrijk), zal het geluid van de Finder ook verstuurd kunnen worden, en niet in de laatste plaats, zal Apple dit toelaten?

Rogue Amoeba: Slipstream

Reageer op artikel:
Slipstream benut krachten Airport Express
Sluiten