Boris
Boris Nieuws 6 december 2004

Nieuwe iPod Mini met meer ruimte: begin 2005

Volgens AppleInsider komt Apple begin 2005 uit met een revisie van de iPod Mini met meer opslaggeheugen. Het zou om 25% meer geheugen moeten gaan zodat je in plaats van 1000 nummers wel 1250 nummers kunt opslaan. Dus 4GB met 25% er bij lijkt me 5GB. Niet echt schokkend dus. Over het uiterlijk van de mini is nog niet veel bekend. Maar als we kijken naar de historie van de iPod dan zien we dat de eerste versie vrij recht en hoekig was en latere versies langzaam ronder werden. De iPod Mini is ook vrij hoekig met scherpe randjes. Je zou dus kunnen voorspellen dat de volgende iPod Mini ook iets ronder zal worden. Nog spannenderis de vraag of we in 2005 de introductie van de iPod Mini Flash zullen gaan meemaken…

Apple Insider artikel

Reageer op artikel:
Nieuwe iPod Mini met meer ruimte: begin 2005
Sluiten