DeX
DeX Nieuws 17 december 2004

Kritische blik op Panther

Macgebruikers zijn over het algemeen vol lof over Apple, de Mac en Mac OS X. Sommigen beweren zelfs dat Mac OS X nooit vastloopt en zo veilig is dat hackers onmogelijk kunnen inbreken. Gelukkig zijn er ook ‘nuchtere’ types in de Mac-scene, zo ook fryke van macnews.net.tc. Hij heeft een artikel geschreven over de blunders en fouten die Apple begaan (geïntroduceerd) heeft bij het uitbrengen van updates en nieuwe versies van Mac OS X 10.3 Panther.

[textquote]Sure, the big cats only live for 1 year (or 1.5 now), but they all have their ups and downs. And we, sadly, must admit, that the Panther era (so far) wasn’t all good. In fact: It started with probably the biggest hickup in OS X history.[/textquote]
Al met al een interessant artikeltje, weer eens wat anders dan de ons zo kenmerkende Mac-aanbidding. Lees het hele artikel hierrrr

Reageer op artikel:
Kritische blik op Panther
Sluiten