Stof
Stof Nieuws 16 december 2004

iTMS verkoopt 200 miljoenste song

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets hoorden over de verkoopcijfers van de iTunes Music Store (iTMS), maar vandaag laat Apple weer van zich horen. Inmiddels is namelijk het aantal van 200 miljoen verkochten songs op iTMS gepasseerd. Helaas laat Apple niets los over het deel hiervan dat in de Europese versies van de iTMS is verkocht.

De 200 miljoenste song die werd verkocht was onderdeel van “The Complete U2”, de verzameldownload van alle U2 songs die door Apple fanatiek in de iTMS etalage wordt gezet. Marketing-technisch voor Apple natuurlijk een prachtig toeval. Of is het misschien iets te toevallig…? Hoe dan ook, de iTunes Music Store verkoopt nog steeds uitstekend en dat is goed nieuws voor Apple.

Apple: iTunes Music Store Downloads Top 200 Million Songs

Reageer op artikel:
iTMS verkoopt 200 miljoenste song
Sluiten