MacAttack
MacAttack Nieuws 14 december 2004

iPod reclame maak je zelf!

Apple heeft een geweldig en goedkoop leger consultants. Iedereen kent wel zo’n type dat op de straathoek het armageddon aankondigt als je niet snel op mac overschakelt. Zulke types zijn meestal lid van een ondergrondse verzetsbeweging zoals we in de benelux het illustere MacOSX.nl kennen.

Naast dat legertje consultants komen er nu ook stilletjes aan goedkope reclamejongens bij zoals George Masters. Dit persoon speelt het klaar om met een zelfgemaakt reclame clipje niet alleen in een paar dagen 37.000 keer zijn filmpje te laten bekijken, hij weet het zelfs klaar te spelen om de echte reclamejongens zoals Garry Stein verbijsterd achter te laten.

[textquote]”It shows great advertising principles, he’s computer-literate, but he’s also literate in the language of advertising…. You could take this thing and put it on MTV this afternoon. It’s not only good, it’s good advertising. People go to college to learn this. He just gets it.”[/textquote]

Ok beste leden, wie doet het beter dan George Masters? Uw tijd gaat nu in!

George Masters Homemade iPod Ad
Wired : Home-Brew IPod Ad Opens Eye

Reageer op artikel:
iPod reclame maak je zelf!
Sluiten