Boris
Boris Geruchten 6 december 2004

IBM koopt Apple?

Het zal toch niet? Nou nee, of misschien wel? Maar waarschijnlijk niet. Tenzij. In ieder geval; The Register heeft een aardig artikel geschreven over geruchten als zou IBM Apple willen overnemen. IBM is bezig om zijn PC bouw fabriek af te stoten en dat zou betekenen dat ze daarna hun handen vrij zouden hebben om Apple over te nemen. Apple overnemen doe je natuurlijk niet zo maar. Ten eerste is de market cap van Apple op dit moment meer dan 25 miljard dollar. Nu heeft IBM wel wat in de melk te brokkelen want hun market capitalisatie is meer dan 160 miljard dollar. Qua kosten komt het dus vast wel goed. Maar zouden we het willen? Eugh, we moeten er toch niet aan denken?

Apple Koers
Artikel Theregister.co.uk

Reageer op artikel:
IBM koopt Apple?
Sluiten