HP maakt een speciale versie van iTunes

Door: addyboy - 13 reacties

HP heeft aangekondigd dat ze een eigen versie van iTunes hebben ontwikeld die zal worden meegeleverd met hun Media Center pc’s met het Windows XP Media Center-interface. HP heeft dit ontwikkeld zodat het mogelijk is om het AAC formaat ook af te laten spelen in de Media Center-software, wat eerst niet mogelijk was.
HP Tunes is nog in ontwikkeling en het is nog niet mogelijk om de iTunes Music Store te bezichtigen hiermee. Ook kan er nog niet worden gesynchroniseerd worden met de iPod en ontbreekt ook de support voor AirTunes.

Bron: Microsoft Notebook: HP links up Apple, Windows Media Center

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  goddevader

  dat belooft…
  een fijn programma laten bewerken door HP, waarom hadden ze nu niet gewoon iTunes kunnen houden?
  konden ze nog wat kosten besparen

 • Profielfoto
  Sachin

  iTunes past niet in de Windows XP Media Center interface. Ze moeten het programma dus wel aanpassen. Toch is dit volgens mij een goed idee want HP slaat nu een brug tussen Microsoft en Apple die anders nooit gebouwd zou worden! Microsoft zou nooit iTunes toevoegen aan hun Media Center interface en Apple zou iTunes zelf niet aanpassen om dit te kunnen doen. Daarom is dit volgens mij een stap vooruit in de goede richting!

 • Profielfoto
  druppelstop

  larridon heeft in dit opzicht helemaal gelijk denk ik!

 • Profielfoto
  nbohemen

  Vreemd dat er niet wordt gesproken over de mening van Apple in deze.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  iTunes zonder iPod sync, zonder MusicStore en zonder AirTunes is gewoon een AAC player. Dat kan je toch geen iTunes noemen.

 • Profielfoto
  LoveBug356

  Wie zegt dat er geen iPod Sync is?

 • Profielfoto
  Boskabouter

  Aiiiiiiiii, damnnnnnnnnnn, kunnen we niet hebben he, Apple software looks onder Windows/HP, hup, eigen (draak van een) interface maken, daar lijkt het meer op volgens mij…

 • Profielfoto
  iOhan

  Volgens mij heel goede ontwikkeling: op deze manier wordt AAC en dus de Apple technologie de standaard!

 • Profielfoto
  soulutions

  ‘HP invents’ is toch de misplaatste slogan… kun je beter ‘HP – it’s better to steal then poorly come up with by yourself’… misschien iets te lang maar toch…

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Zeker om het feit dat syncen met een iPod (HP) niet mogelijk zal zijn. De iTunes Music Store zit er ook (nog) niet in, kortom, wat is de meerwaarde voor de consument en wat willen ze er op die manier mee verdienen?

 • Profielfoto
  Qorne

  Is wel een goede stap hoor, alleen die Media Center is toch gedoemt om te mislukken…

  Wel fijn dat HP nu nog meer met Apple gaat werken
  HP en Apple kunnen straks nogal hoog gaan scoren:D

 • Profielfoto
  davedive

  Goed bron lezen zou ik zeggen :

  Het enige wat ze gedaan hebben is een ‘snelkoppeling’ leggen in media center naar iTunes library en playback(dus idd o.a. géén sync & winkel). Voordeel is dat de gebruikers (die sowieso veel te moe zijn om dat nog te doen na alle reboots en format-c’s enz..) niet buiten het media center moeten gaan (anders zou’t géén center zijn hé) om itunes liedjes te kunnen spelen op hunne peecee.

  Goede move, maar toch niet zooooo wereldschokkende ‘uitvinding’ hoor.

  Groeten
  Davedive

 • Profielfoto
  iAgree

  Heet dat niet iets van ompoorten ofzo dus gewoon een bestaand prog aanpassen zodat het aan het systeem te koppelen is waar je het in wilt integreren, ik neem dan ook aan dat allefuncties terzijnertijd ook in de hp aanpassing gewoon zullen werken, zover het om de iTMS gaat dan in ieder geval.